Vårt beste salgstips

Hele gruppen setter av én kveld for å ringe gjennom hele kontaktlistene deres for å selge over telefon. Da kan dere enkelt selge til veldig mange på kort tid, notere ned hvem dere selger til og skrive ned adresse og antall produkter i salgskjemaet vi sender dere.

Husk å ta vare på dette skjemaet, så kan dere selge til samme personer senere.

En tidlig start gir alltid et godt resultat

Jo raskere gruppen setter i gang, desto bedre. Prokrastinering er ofte en av de største syndebukkene for dårlig salg. Salgsperioden er på to uker, så ved god innsats med engang kan gruppen fullføre en dugnad med god tidsmargin. Motivasjonen er også ofte høyest fra start, og da er det viktig å bruke den godt!

Hvem bør vi selge til?

I enhver salgsdugnad bør man alltid først se til familie og bekjente.

Vi kan anbefale å nå ut til:

  • Foreldre
  • Eldre søsken
  • Besteforeldre
  • Tanter og onkler
  • Venner og bekjente av foreldre
  • Andre familievenner
  • Naboer og andre i lokalområdet

Sosiale medier er også en god kanal for å nå ut til flest mulig. Her vil Facebook og Instagram være typiske medier å bruke.

Hva bør vi si?

Når dere skal selge pakkene bør dere først og fremst gi en tydelig forklaring på hva produktene er og hvordan de fungerer. Informasjon om produktene finner dere under "Våre produkter".

Viktige momenter å fremme er at varene bidrar til å støtte miljøet og dere som gruppe. Mange foreldre vil eksempelvis  støtte barna deres, men vil først se at de jobber for det. Dermed er de ofte velvillige til å kjøpe pakker dersom de vet at dette bistår til deres russetid.

I månedene November - Desember kan det også være lurt å promotere varene som julegaver. Her kan man være kreative, kanskje de kan selges med gaveinnpakking?

Forhåndssalg?

Dere kan bare ta kontakt med å oss å spørre om å forhåndsselge. Da sender vi dere salgskjema og salgmateriale for sosiale medier så dere kan starte å selge med engang. Når dere er ferdig med salget sier dere bare i fra til oss hvor mye dere har solgt så sender vi produktene til dere kostnadsfritt.

Last ned gratis salgsmateriale her.

Salgsskjemaet er et hjelpemiddel for at dere enkelt skal ha kontroll på hvem dere selger til og hvilke produkter de ønsker seg. I tillegg får dere et infoskriv med alle produktene dere ønsker å selge.

Last ned gratis salgsmateriale